Задържащи

Продукти за задържане на еякулацията

Продуктите за задържане на еякулацията са изключително полезни за мъжете, които имат проблеми с преждевременната еякулация. Тези продукти могат да помогнат да се задържи еякулацията и да се удължи времето на сексуалната активност, като по този начин се подобрява сексуалното преживяване за мъжа и неговия партньор. В нашата секс аптека предлагаме различни продукти за задържане на еякулацията, като например спрей за задържане на еякулацията и други средства.

Предимства на продуктите за задържане на еякулацията:

  • Задържа еякулацията - Продуктите за задържане на еякулацията могат да помогнат да се задържи еякулацията и да се удължи времето на сексуалната активност.
  • Подобрява сексуалното преживяване - Подобрява сексуалното преживяване за мъжа и неговия партньор, като се удължава времето на сексуалната активност.
  • Безопасни и ефективни - Продуктите за задържане на еякулацията са безопасни и ефективни за употреба и не предизвикват странични ефекти.
  • Лесни за употреба - Продуктите за задържане на еякулацията са лесни за употреба и могат да се използват по всяко време на деня.
  • Подходящи за всички възрасти - Продуктите за задържане на еякулацията са подходящи за мъже от всяка възраст, които имат проблеми с преждевременната еякулация.
-10%
0314-01
4499 лв 5000 лв
+
0369/0383
3999 лв 6000 лв
+