Възбуждащ гел за мъже Mr. Erection за по-силна ерекция + Подарък WEEKEND желе за ерекция

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
0376
3399 лв
+
Добави в количката
Експресна Доставка

Бърза доставка

Плащане при доставка

Плащане директно на куриера

Описание

Каквопредставлява Mr. Erection Gel?

Mr. Erection геле ефективен натураленгел, който успешно се справя с липсатана ерекция и бързо възвръща самочувствиетов леглото. Факт е, че в днешно време многомъже се сблъскват с проблеми с ерекцията.Понякога това е временно състояние, ноза съжаление много често се превръща всериозен проблем. В крайна сметка товасъстояние води до понижаване насамочувствието и до проблеми въввръзката. Сега вече не е необходимо дасе стига до това, т.к. имате решение и тое само на една ръка разстояние от Вас.Гелът за ерекция Mr. Erectionе създаден точно за това– да се справи мигновенно с неприятнатазасечка в леглото, да възвърне Вашетосамочувствие, да се почувствате отновогосподарят в интимните отношения.

Как действаMr. Erection Gel?

Съставки нагела за ерекция Mr. Erectionимат силно синергетиченефект, активната му формула е такаразработена, че действа безотказно,дори когато вече сте се отчаяли.Специфичните му съставки проникватмигновено, веднага след намазване, внай-дълбоките слоеве на тъканите напениса и тестисите. Благодарение натова ерекцията идва бързо, в рамките наедна до две минути след намазване. Товастава благодарение на абсорбацията нагела от тялото чрез трансдермален метод,т.е. диретно усвояване от половия орган.Така без да пиете лекарства или да сеподлагате на каквито и да е другиинвазивни процедури, Вие можете давъзвърнете трайно Вашата еркеция. Освентова Mr. Erection Gel ехипоалергенен, не дразни както Вашатакожа, така и тази на Вашата партньорка,попива много бързо, няма цвят и мирис.

Кои саактивните съставки на Mr.Erection Gel?

Mr. Erection Gelсъдържа редица билковиекстракти и натурални съставки, коитодопринасят за бързата и дълготрайнаерекция. Благодарение на дългогодишнипроучвания са комбинирани най-добритеи ефикасни природни продукти, коитоефикасно и без абсолютно никакви страничниефекти се борят с импотентността, слипсата на ерекция или с нейната краткапродължителност. Част от тях са:

 • Tribulus Terestris (Трибулус Терестрис)

Tribulus Terestris е едногодишнорастение, което е известно в традиционнатабългарска медицина с името Бабини зъби.Полезните свойства на билката са известниоще от древеността и се използват и вкитайската и в индийската медицина,където се свързват най-вече с лечениена импотентност, сърдечни заболявания,болести на черния дроб и др. Трибулустерестрис притежава цял комплекс отбиоактивни растителни вещества, коитовъздействат на определени процеси натялото. Приемането на билката от мъжетеповлиява директно производството налутенизиращия хормон в тестисите, откойто сe образува тестостерон. Приразлични клинични изследвания се еустановило, че Трибулус може да повишинивото на сперматогенезата и да подобрисексуалната дейност. При мъжете,екстрактът от растението подобрявапродукцията на тестостерон, като активирасекрецията на хормона. При клиничнитеизследвания проведени в България еустановено, че Трибулус Терестрис можеда повиши нивото на сексуалния лутеинизиращхормон при здрави мъже със 72%, само за 5дни. Лутеинизиращият хормон регулирапродукцията на тестостерон в тестисите.Освен това, Трибулус се използва успешнопри импотентност. Той е известен катонатурален медикамент за повишаване налибидото и плодовитостта при мъжете.

 • Бял трън (MilkThistle)

Билката е изключително популярнаоще от древността. Ползите от тази билка за безброй за човешкия организъм. Спектърът й наприложение е изключително голям илечебните й свойства са доказани вредица научни трудове. Тя е изключително ценно съкровище в природната аптека. В цял свят еизвестна със своето благоприятнодействие върху потентността и половатамощ. Освен това спомага за възстановяванена либидото, за повишаване на общиятонус на организма и на имунната система. Успешно се бори с високо кръвно налягане и с още редица заболявания.

Когасе прилага Mr.Erection Gel?

 • приеректилна дисфункция – невъзможностза ерекция
 • зазадържане и удължаване на ерекцията
 • зазадържане на еякулацията
 • заповишаване на либидото, желанието заполов акт
 • заподобряване на половата мощ

Каксе прилага Mr.Erection Gel?

Mr.Erection Gel сенанася с леки масажни движения поглавичката на пениса и след това серазнася по дължината на целия пенис.Необходимо е малко количество от гела,за да започнат да действат активнитему съставки. Нанася се непосредственопреди полов акт. Хипоалегенен, без цвяти мирис, попива бързо.

Опаковка: 60мл


+ Подарък WEEKEND желе за ерекция

Какво представлява Weekend Oral Jelly?

Weekend Oral Jelly е хранителна добавка под формата на желе, която ефективно и без абсолютно никакви странични ефекти удължава ерекцията и увеличава продължителността на половия акт. Приемът на този продукт води до засилване на потентността, действа изключително благоприятно при намаляне или при отсъствие на ерекцията, възвръща либидото и трайно повишава самочувствието в леглото. Натрупването на стрес, забързаният начин на живот, алкохолът, тютюнопушенето, както и редица още фактори оказват негативен ефект върку ерекцията и нейната продължителност. В резултат на това мъжете страдат от понижено самочувствие и неудовлетвореност от половия си живот. Този проблем обаче може лесно и безопасно да бъде преодолян с Weekend Oral Jelly.

Как действа Weekend Oral Jelly?

Активните съставки на Weekend Oral Jelly спомагат за бързото преодоляване на проблема с ерекцията и за трайното справяне с него. Специалната му синергетична формула е така разработена, че по абсолютно безвреден начин продуктът действа безотказно,повишава и удължава значително качеството на половия живот. При приема на Weekend Oral Jelly се увеличава притока на кръв към пениса, мъжкият полов член се кръвоснабдява, което води до видимо и трайно повишаване на ерекцията и до нейното задържане за дълъг период от време. Освен, че действа бързо и безотказно, ефектът от приема на този продукт продължава от 24-48 часа, увеличава значително сексуалният апетит, както и удоволствието от половия акт става по-осезаемо.

Кои са активните съставки на Weekend Oral Jelly?

Weekend Oral Jelly съдържа билкови екстракти и натурални продукти, които допринасят за бързата и дълготрайна ерекция. Благодарение на редица проучвания са комбинирани най-добрите и ефикасни съставки, които ефикасно и без абсолютно никакви странични ефекти се борят с невъзможността за ерекция и с нейното по-продължително задържане.

Кога се приема Weekend Oral Jelly?

 • при еректилна дисфункция – невъзможност за ерекция
 • за задържане на ерекцията
 • за удължаване на ерекцията
 • за задържане на еякулацията
 • за увеличаване удоволствието от половия акт
 • за повишаване на либидото, желанието за полов акт
 • за подобряване на половата мощ

Как се приема Weekend Oral Jelly?

Weekend Oral Jelly се приемат около 30мин преди полов акт. Препоръчителната доза е 1 саше, което се изтисква в устата, може да се приеме и с малко течност.

Опаковка: 1000mg

Доставка в дискретна опаковка

Ерекция - Натурални продукти, капсули и гелове

Еректилната дисфункция е проблем, който засяга много мъже. Но с нашите натурални продукти, капсули и гелове можете да се справите с този проблем ефективно и безопасно. В нашия магазин предлагаме широка гама от продукти, които ще помогнат да подобрите ерекцията си и да имате по-добри сексуални преживявания.

Предимства на нашите продукти:

 • Натурални съставки - Нашите продукти са направени от натурални съставки и са безопасни за употреба.
 • Подобряват ерекцията - Капсулите и геловете, които предлагаме, подобряват ерекцията и увеличават продължителността на сексуалния акт.
 • Увеличават сексуалната издръжливост - Продуктите ни подобряват сексуалната издръжливост и увеличават времето за сексуална активност.
 • Увеличават либидото - Капсулите и геловете увеличават сексуалното желание и удоволствие.
 • Лесни за употреба - Продуктите са лесни за употреба и бързо се абсорбират от кожата или се поглъщат.

Не чакайте! Поръчайте сега нашите натурални продукти, капсули и гелове и се наслаждавайте на по-добри сексуални преживявания!

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения