Спрей за мощна Ерекция ErectON 30мл + Подарък WEEKEND желе за ерекция

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
0338
3799 лв
4900 лв
Вие спестявате: 1101 лв
+
Добави в количката
Експресна Доставка

Бърза доставка

Плащане при доставка

Плащане директно на куриера

Описание

Каквопредставлява ErectON spray?

 • ErectON е секс стимулант под формата на спрей
 • Няколко впръсквания върху пениса са достатъчни за впечатляващо представяне в леглото!
 • 100% Мощен натурален спрей за Ерекция

Какво представляватпроблемите с ерекцията или т.нар.еректилна дисфункция?

Това е повтарящасе или постоянна неспособност заполучване на ерекция и за нейнотозадържане, вследствие на което не можеда бъде осъществен задоволителен половакт. В последните години, стресът изабързаното ежедневие оказват всепо-голямо влияние на мъжете и все повечепредставители на силния пол търсятнай-различни начини за справяне снеприятната засечка в леглото. Вече имамного и най-различни начини, като единот най-успешните и бързи методи засправяне с липсата на ерекция е ErectONspray – спрей, който ефикасно, бързои без никакви странични ефекти щевъзвърне Вашето самочувствие в леглото.Да имате отново трайна и устойчиваерекция е постижимо, благодарение наактивните съставки на ErectONspray - специална натурална формула, хипоалергенна, без никакви странични ефекти.

Какдейства ErectON spray?

Активнитесъставки на ErectON sprayспомагат за бързотопреодоляване на проблема с ерекциятаи за трайното справяне с него. Необходимое само да пръснете продукта директновърху главичката на пениса. Веднагаслед впръскването активните съставкина спрея влизат в пряк контакт скавернозните тела, разположени в пенисаВи, от които зависи ерекцията. Благодарениена това възвръщането на твърдия мъжки полов член е напълно възможно и реално. Леснои безпроблмно ще можете да се справитес този така неприятен и смущаващ мъжкотоВи самочувствие проблем. Половите Виконтакти няма да бъдат възпрепятстваниот непредвидени ситуации, а партньоркатаВи ще е по-доволна от всякога.

Кои са активните съставки на ErectON spray?

ErectON спрей съдържа билкови екстракти и натурални продукти, които допринасят за бързата и дълготрайна ерекция. Благодарение на редица проучванияса комбинирани най-добрите и ефикаснисъставки, които бързо и без абсолютноникакви странични ефекти се борят сневъзможността за ерекция, както и снейната продължителност. Част от тяхса:

Бутеа суперба(Butea Superba) - ButeaSuperba е лоза, която расте в Индия,Китай, Виетнам и Тайланд. Години нареднейните корени се използват католекарство с различно приложение. Някоиот най-популярните й свойства са:

 • подобряване наерекцията
 • удължаване наерекцията
 • увеличаваколичеството и подвижността насперматозоидите
 • увеличавасексуалният апетит
 • действаимуностимулриращо

Къмсъставките на спрея са добавени ощеАлое Вера и Гинко Билоба, които със своитедоказани свойста допринасят запревръщането на този стимулатор в единот най-ефикасните спрейове за удължаванена ерекцията на пазара.

Когасе прилага ErectONspray?

 • приеректилна дисфункция – невъзможностза ерекция
 • зазадържане и удължаване на ерекцията
 • зазадържане на еякулацията
 • заповишаване на либидото, желанието заполов акт
 • заподобряване на половата мощ

Каксе прилага ErectONspray?

Малкоколичество от ErectONspray севпръсква върху главичката на пениса,изчаква се известно време и след около5-10мин можете да пристъпите към половакт. Не дразни нито пениса, нито Вашатапартньорка, хипоалергенен продукт, безникакви странични ефекти, клиничнотестван.

Опаковка:30мл

+ Подарък WEEKEND желе за ерекция

Какво представлява Weekend Oral Jelly?

Weekend Oral Jelly е хранителна добавка под формата на желе, която ефективно и без абсолютно никакви странични ефекти удължава ерекцията и увеличава продължителността на половия акт. Приемът на този продукт води до засилване на потентността, действа изключително благоприятно при намаляне или при отсъствие на ерекцията, възвръща либидото и трайно повишава самочувствието в леглото. Натрупването на стрес, забързаният начин на живот, алкохолът, тютюнопушенето, както и редица още фактори оказват негативен ефект върку ерекцията и нейната продължителност. В резултат на това мъжете страдат от понижено самочувствие и неудовлетвореност от половия си живот. Този проблем обаче може лесно и безопасно да бъде преодолян с Weekend Oral Jelly.

Как действа Weekend Oral Jelly?

Активните съставки на Weekend Oral Jelly спомагат за бързото преодоляване на проблема с ерекцията и за трайното справяне с него. Специалната му синергетична формула е така разработена, че по абсолютно безвреден начин продуктът действа безотказно,повишава и удължава значително качеството на половия живот. При приема на Weekend Oral Jelly се увеличава притока на кръв към пениса, мъжкият полов член се кръвоснабдява, което води до видимо и трайно повишаване на ерекцията и до нейното задържане за дълъг период от време. Освен, че действа бързо и безотказно, ефектът от приема на този продукт продължава от 24-48 часа, увеличава значително сексуалният апетит, както и удоволствието от половия акт става по-осезаемо.

Кои са активните съставки на Weekend Oral Jelly?

Weekend Oral Jelly съдържа билкови екстракти и натурални продукти, които допринасят за бързата и дълготрайна ерекция. Благодарение на редица проучвания са комбинирани най-добрите и ефикасни съставки, които ефикасно и без абсолютно никакви странични ефекти се борят с невъзможността за ерекция и с нейното по-продължително задържане.

Кога се приема Weekend Oral Jelly?

 • при еректилна дисфункция – невъзможност за ерекция
 • за задържане на ерекцията
 • за удължаване на ерекцията
 • за задържане на еякулацията
 • за увеличаване удоволствието от половия акт
 • за повишаване на либидото, желанието за полов акт
 • за подобряване на половата мощ

Как се приема Weekend Oral Jelly?

Weekend Oral Jelly се приемат около 30мин преди полов акт. Препоръчителната доза е 1 саше, което се изтисква в устата, може да се приеме и с малко течност.

Опаковка: 1000mg

Доставка в дискретна опаковка

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения