Skin Doctors

/brand/3402/skin-doctors.html

Skin Doctors Cosmeceuticals са лидери в индустрията в разработването и маркетинга на пробивни, козметични продукти с клинична сила, които предлагат на потребителите актуални алтернативи на хирургията. Продуктите Skin Doctors се основават на съвременни формулировки, разработени съвместно с водещи изследователски институти и козметични хирурзи.

Формулиране

Нашите формулировки помагат да се промени начинът, по който хората възприемат грижата за кожата и резултатите, които тя може да доведе. Марката Skin Doctors балансира сериозна, научна и ефикасна функция с амбициозната привлекателност на продуктите за красота. Този клиничен, амбициозен баланс се отразява в продуктите, опаковките и маркетинга.

Skin Doctors стимулира иновациите в световен мащаб. Всъщност вече сме на разположение в над 50 страни по света и нарастваме. Чрез нашите глобални мрежи ние сме в състояние да изпреварваме тенденциите в грижата за кожата и да предоставяме авангардни формулировки, отразяващи нуждите на потребителите.

Skin Doctors Cosmeceuticals са козметични продукти, които включват съставки, предназначени не само да подобрят външния вид, но също така да имат положителен физиологичен ефект на клетъчно ниво. Те осигуряват трайни ползи и задоволяват както красотата, така и здравните нужди.

Светлинни години преди обикновената грижа за кожата, Skin Doctors е не просто друга гама от „пухкави овлажнители“, а по-скоро козметични препарати за сила, формулирани да направят истинска, видима разлика във външния вид на кожата. Skin Doctors е в състояние да „преодолее пропастта“ между обикновената грижа за кожата и козметичната хирургия и затова много от резултатите са сравнени с козметичните хирургични процедури.

За всеки кожен проблем има специфично решение Skin Doctors. Гамата Skin Doctors е най-изчерпателната на пазара, с лечения за почти всеки голям проблем с красотата - от паякообразни вени, подути торбички за очи, бръчки и стареене на кожата, до пигментация и дори микро-дермабразио и химически пилинг. Гамата предлага решения, които могат да бъдат използвани в личния живот на вашия собствен дом и те дават драматични резултати, които не изискват време за възстановяване, за разлика от операцията. Те са малка част от цената на козметичната процедура, като същевременно са безопасни и неинвазивни.

skin d001-102414
3390 лв
да
+