BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Козметика за Лице JEAN D'ARCEL Дълбоко Хидратиращ Околоочен Крем

JEAN D'ARCEL Дълбоко Хидратиращ Околоочен Крем

Цена: 44.00лв.
  • Код:
    4879


Модерна хидратираща комбинация от активни съставки в помощ сухата и чувствителна кожа на...
Милилитри:

В наличност

Брой: + -
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.


Модерна хидратираща комбинация от активни съставки в помощ сухата и чувствителна кожа на околоочния контур. Активните агенти стимулират производството на еластин и колагенови фибри. Фините линии и бръчки са видимо омекотени. Благодарение на балансирането на хидратация и клетъчния метаболизъм кожата изглежда възстановена и еластична.

Предимства:

Омекотява бръчки.
Придава еластичност.
Запазва младежкия вид на кожата.

Употреба:


Активни съставки:

Жива Морска Вода

Живата морска вода се получава от брега на морето (област Бретан във Франция). Морската вода е обградена от гранитно формирование и се филтрира със слой от пясък. Поради този филтрационен процес се отстраняват моновалентните соли като калий и натрий. Съставът на микроелементи се запазва, неговата концентрация всъщност се увеличава, като например манган от 0,27% на литър се увеличава до 3.34% на литър. Цинк от 0,98% на литър се увличава до 8,5% на литър. Живата морска вода повишава стимулирането на липиди в епидермиса и по този начин подобрява съдържанието на влага, засилва връзките между базалната мембрана и колаген 4, който от своя страна регулира влагата в кожата. Това допълнително стимулира синтеза на hemidesmosomes (точкови влакна) и оптимизира връзките между базалните клетки и базалната мембрана, което има положителен ефект върху храненето на кожата и нейното равновесие. Живата морска вода действа на организма по специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Chlorella Vulgaris - зелени микроводорасли

Екстрактът от зелени микроводорасли Хлорела Вулгарис е богат на протеини и аминокиселини, които изграждат фибрите на кожата, участват в антиоксидантната дейност и има силен ефект върху синтеза на колаген. Подобрява плътността на съединителната тъкан, колагеновите и еластиновите влакна, намалява разкъсванията, възстановява съединителната тъкан, подобрява микроциркулация в кожата и я защитава срещу UV радиацията. Хлорела вулгарис стабилизира метаболизма, подобрява естествената защитна функция на кожата. Премахва отпадъчните продукти и токсини, и е много подходящ след диета за запазване на резултатите. Взет вътрешно, той показва положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. Хлорела Вулгариа е високо концентрирана на витамини, минерали и антиоксиданти и предотвратява загубата на витамини.

Олио от Царевица

Бледо жълто масло, което се придобива чрез пресоване на царевични семена. Обогатява се с кислород и така внася кислород в кожата, като по този начин подобрява микроциркулацията на кожата. Маслото от царевица възстановява липиди, бори се със стареене на кожата, има много добра поносимост от кожата, действа противовъзпалително, стимулира кръвообращението, успокоява кожата и отпуска мускулите.

Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдържа глицериди на олеиновата киселина (33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през абсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влияние върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

В продължение на 50г. JEAN D’ARCEL COSMETIQUE (France) е професионалният партньор на хиляди козметици по цял свят.
Основата на партньорството е високото качество и богатият асортимент, както и иновативните съставки и съвременни технологии на производтсво.

Компанията се характеризира с:
• Философия в производството на богат асортимент козметика ориентирана към професионалисти и към крайни потребители.
• Съвременни научни изследвания и използване на иновации.
• Строг контрол на качеството.
• Внимателен подбор на суровините.
• Качествено производство.
• Интензивни и всеобхватни методи на обучение за работа с продуктите.
• Гъвкавост и стабилност в партньорските ни взаимоотношения.

Технология и развитие
JEAN D’ARCEL непрекъснато усъвършенства своят подход за развитие и контрол на качеството на продуктите. Това е възможно благодарение на тясно сътрудничество с изследователски институти и независими институции по дерматология и микробиология заедно.