BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Козметика за Лице JEAN D'ARCEL Крем Лифтинг Комфорт

JEAN D'ARCEL Крем Лифтинг Комфорт

Цена: 154.00лв.
  • Код:
    4972


Lifting Comfort Cream
Серия Multybalance

Високоефективен 24h / съставките действат 24 часа/ крем...
Милилитри:

В наличност

Брой: + -
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.


Lifting Comfort Cream
Серия Multybalance


Високоефективен 24h / съставките действат 24 часа/ крем с anti-age ефект, с гладка текстура който съдържа изофлавони. Това са второстепенни растителни субстанции- фитохормони които активират естрогена и прогестерона в организма и имат защитна функция, намаляват признаците на менопаузата, използват се и за профилактика на някои ракови заболявания. Това прави този крем подходящ за жени със зряла кожа. Има изключителен лифтинг ефект, нежен аромат и оставя по кожата усещане за кадифена кожа. Ефекта на този крем се увеличава двойно, ако се комбинира със 7 дневен курс ампули от серия МУЛТИБАЛАНС.

Предимства:

* Доставят на кожата безценни жизнени субстанции, към които застаряващата кожа има добра приемственост /доказано е, че фитохормоните са изключително близки до естроген и прогестерон при човека/.
* Стимулират производството на колаген.
* Еластичността на кожата е подобрена.
* Доставят биологична тъкан, която перманентно стимулира тъканта на кожата.

Употреба: Насесете сутрин на почистена кожа. Оставете няколко минути, след което гримирайте лицето.

Активни съставки:

1. Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се полуяава в следствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно-епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

2. Масло от Вечерна Иглика

Без мирис, леко жълтеникаво масло от семената на вечерна иглика. То принадлежи към маслата с най-високото съдържание на линолова киселина и гама-линоленова киселина (която е от съществено значение за кожата). Маслото от вечерна иглика съдържа мастни киселини, които тялото не може да се произвежда и участват в много процеси на липидния метаболизъм в организма и кожата. Ако тези мастни киселини липсват, кожата става небалансирана. Маслото от вечерна иглика активира клетъчните функции, прави кожата гъвкава и еластична.

3. Екстракт от Планктон

Екстрактът е извлечен от морски планктон, богат на фосфорни съединения 'извор на енергия', която е необходима за стимулане на метаболизма на клетките. Екстрактът от планктон спомага за премахване на вредните вещества от кожата. Засилва способността на кожата да се самовъзстановява, защитава клетките от UV радиация и атака на свободните радикали. Повишава образуването на колаген, еластин +. Структурата на кожата става по-твърда и стегната, фините бръчки са значително редуцирани.

4. Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с аклохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

5. Д-пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Д-пантенол (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Д-пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното делениена в зрялата кожата. Д-пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

6. Масло от Купуаку - вид орех

Маслото от купуаку се добива от южноамериканските гори (Амазония) и е аналог на масло от шеа и кокосово масло. Маслото се получава от големи плодове с тегло приблизително 1 кг. чрез пресоване. Те растат на дърво, което близко до какаовото дърво. Мастните му киселини и техните свойства са сходни с тези на другите видове масла. Високата концентрация на ненаситени мастни киселини, 41% олеинова киселина, 27% ​​наситени мазнини и фитостерол правят маслото от купуаку много ценен липид. То притежава висока водозадържаща способност, противовъзпалително действие и е подходящ за много чувствителна кожа. Маслото от купуаку прониква малко по-бавно в сравнение с другите масла и има дълготраен ефект върху кожата.

7. Олио от Макадамия

Олио от макадамия се добива от орехите на растението, разпространено предимно в Австралия, Африка и на Хаваите. Макадамията има близка прилика с лешник. Високото съдържание на палмитолеинова киселина прави олиото особено поносимо от кожата. Олиото от макадамия предпазва от дехидратация, много добре се абсорбира от кожата и допринася за регенерацията й.

8. Витамин Е

Незаменимият витамин Е е един от трите най-често използваните витамини в грижата за кожата (в допълнение към витамин А и Д-пантенол = провитамин B5). Неговото химично наименование е алфа-токоферол. Той се среща естествено в масла от зародиш, особено в покълнало жито и соево масло. Витамин Е принадлежи към мощната група прехващачи на свободни радикали, жизнено важни за клетъчната защита. Много изследвания вече са доказали, че този витамин играе основна роля в предотвратяването на сърдечно-съдови заболявания. Той се регенерира и удължава живота на клетките, стимулира кръвообращението и потиска образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Витамин Е участва в: защитата на клетките срещу свободните радикали, клетъчното дишане, кръвообръщението, функционирането и укрепването на нервите. Други доказани действия на витамин Е са: стабилизиране на мембранните липиди, повишаване влагата в кожата, изглаждане на бръчките, подобряване на външния вид на кожата, повишаване еластичността й, предотвратяване процеса на стареене, предизвикан от UV радиация.


В продължение на 50г. JEAN D’ARCEL COSMETIQUE (France) е професионалният партньор на хиляди козметици по цял свят.
Основата на партньорството е високото качество и богатият асортимент, както и иновативните съставки и съвременни технологии на производтсво.

Компанията се характеризира с:
• Философия в производството на богат асортимент козметика ориентирана към професионалисти и към крайни потребители.
• Съвременни научни изследвания и използване на иновации.
• Строг контрол на качеството.
• Внимателен подбор на суровините.
• Качествено производство.
• Интензивни и всеобхватни методи на обучение за работа с продуктите.
• Гъвкавост и стабилност в партньорските ни взаимоотношения.

Технология и развитие
JEAN D’ARCEL непрекъснато усъвършенства своят подход за развитие и контрол на качеството на продуктите. Това е възможно благодарение на тясно сътрудничество с изследователски институти и независими институции по дерматология и микробиология заедно.

Нови продукти

Най-продавани