BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Козметика за Ръце и Крака JEAN D'ARCEL Пилинг за Ръце с Черна Захар от Куба Private Spa

JEAN D'ARCEL Пилинг за Ръце с Черна Захар от Куба Private Spa

Цена: 48.00лв.
  • Код:
    5046


Sugar Hand Peeling
Серия Private Spa

Пилинг за ръце базиран на фини олиа и фини кристали кафява...
Милилитри:

В наличност

Брой: + -
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.


Sugar Hand Peeling
Серия Private Spa


Пилинг за ръце базиран на фини олиа и фини кристали кафява кубинска захар. Отстранява мъртвите клетки, подхранва и хидратира. Кожата на ръцете е видимо по-млада, мека и свежа.

Предимства:

* Пилинг за ръце базиран на фини олиа и кристали кафява захар.
* Хидратира и предпазва кожата.
* Отстранява мъртвите клетки и натрупванията.
* Кожата на ръцете става видимо по мека и нежна.

Употреба: Разклатете добре. Отсипете количество колкото лешник върху дланта. Разнесете с нежни кръгообразни движения. Отстранете с топла вода.

Съвет: След пилинг е подходящо да нанесете маска за ръце.

Активни съставки:

1. Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдръжа глицериди на олеиновата киселина ( 33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през адсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влиание върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

2. Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

3. Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с аклохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

4. Олио от Сладък Бадем

Бадемовото олио е почти без миризма, без цвят, получено от ядките на дървото сладък бадем. Те се почистват, студено пресоват се и филтрират за производство на бадемово олио. То е популярно в козметиката, защото е едно от най-стабилните растителни олеа и има неутрален мириз и вкус. Има добри оклузивни свойства, превръща се в добър овлажнител и предпазва кожата от изсушаване. Олиото от сладък бадем е класическо масажно масло, то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Неговият липиден състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие се нарича още \'кожно\' масло. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

5. Екстракт от Невен

Добит от цветовете на невен, екстрактът е известен със свойството си за лекуване на рани, противовъзпалително и успокояващо действие. Маслото от невен е ярко жълто до тъмно оранжево и съдържа етерични масла, флавоноиди, гликозиди, които излайдат кожата.

6. Екстракт от Розмарин

Изключително ароматен и съживяващ растителен екстракт, който засилва чувството на благосъстояние, стимулира кръвообращението и действа бактерицидно. Екстрактът от розмарин се добива от цвтовете и листата на растението, с нотки на евкалипт, камфор, смола и леко горчив вкус. Името розмарин е взето от Латински ros marinus, и означава 'морска роса'. Екстрактът от розмарин е мазен- дължи се на слънчогледовото масло. Листата на розмарина съдържат силно етерично масло и са богати на феноли. Външно, розмаринът действа за стимулиране на кръвообращението и следователно се използва за бани при лечението на сърдечно-съдовата недостатъчност както и циркулационни нарушения, а също подагра и ревматизъм. Маслото от розмарин има силен антисептичен ефект, изключителен антиоксидант и предпазва кремовете от гранясване. Екстрактът от розмарин действа като мощен активно бактерицидно вещество, без да дразни чувствителността на кожата. На роговите клетки екстрактът от розмарин предлага защита срещу оксидативен стрес, вредни влияния на слънцето и околната среда. Често се разглежда като прехващач на свободните радикали. Розмаринът е активно вещество, което засилва метаболизма, той е един от огнените елементи, и е най-важното от 'червените масла'.

В продължение на 50г. JEAN D’ARCEL COSMETIQUE (France) е професионалният партньор на хиляди козметици по цял свят.
Основата на партньорството е високото качество и богатият асортимент, както и иновативните съставки и съвременни технологии на производтсво.

Компанията се характеризира с:
• Философия в производството на богат асортимент козметика ориентирана към професионалисти и към крайни потребители.
• Съвременни научни изследвания и използване на иновации.
• Строг контрол на качеството.
• Внимателен подбор на суровините.
• Качествено производство.
• Интензивни и всеобхватни методи на обучение за работа с продуктите.
• Гъвкавост и стабилност в партньорските ни взаимоотношения.

Технология и развитие
JEAN D’ARCEL непрекъснато усъвършенства своят подход за развитие и контрол на качеството на продуктите. Това е възможно благодарение на тясно сътрудничество с изследователски институти и независими институции по дерматология и микробиология заедно.