FILORGA

Filorga, France

Filorga е първата френска лаборатория за естетична медицина, създадена през 1978 г. Повече от 30 години лабораториите на Filorga предлагат иновативни решения за противостарееща грижа. Днес Filorga предоставя решения в борбата със стареенето на кожата, както за медицински лица за професионална употреба, така и за крайния клиенти. Обединявайки най-доброто от свеата на козметиката и естетичната медицина, линията MEDI-COSMETIQUE съчетава висока ефективност на естетичната медицина и удоволствието от ежедневната грижа за кожата.

Всички продукти от линията MEDI-COSMETIQUE съдържат иновативни съставки, като хиалуронова киселина, NCTF - полиревитализиращ коктейл, който заради безупречния си профил на безопасност и ефективност е отличен като ЗЛАТЕН СТАНДАРТ в анти- ейдж мезотерапията.

Съчетанието на хиалуронова киселина и NCTF

е капсуловано в специални хроносфери, чрез които формулата е с продължително освобождаване и насоченост към регенеративните слоеве на кожата. Доказано след 24 часа от приложението на NCTF – броят на фибробластите е нараснал с 135%. Това изследване е доказателство за ефективността на клетъчно таргетираната формула на Filorga.