Demeliss by Saint Algue - Комплект Demeliss Titanium Elexir Ritual - Преса с пара Demeliss Titanium + серум за коса Demeliss Elixir de Brillance

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
19300 лв
+
Добави в количката

Описание

1. Преса Demeliss Titanium работи с пара за перфектно изправена коса с максимална защита! Технологията за изправяне чрез пара свежда до минимум топлинното увреждане на косата.

Тя ще ви съблазни с представянето си: Титаниево покритие, подвижен гребен, LCD екран, функция за пара и настройки на температурата според естеството на косъма.

Преса Demeliss Titanium е оборудвана с широки пластини за бързо изправяне на средна и дълга коса само с едно движение. В допълнение има подвижен гребен, идеален за разресване на  кичура по време на изправяне.

Функция за пара: Наслаждавайте се на оптимална хидратация и ефективност при изправяне с функцията за пара и нейните 6 изходящи дюзи. Просто напълнете резервоара за вода с капацитет от 40 ml.

Покритие: Титаниевото покритие предпазва косата ви и осигурява гладка и издръжлива прическа. Косата ви ще бъде по-блестяща, копринена и по-мека.

Температура: Изберете идеалната температура за вашата коса според естеството и чувствителността й от 150 до 230 ° C. Прецизност, благодарение на LCD дисплей, който ви позволява да настройвате топлината според 5 регулируеми температури.

Удобство: Дълъг въртящ се кабел от 2,3 метра За оптимална безопасност, устройството има автоматична система за изключване след 60 минути.

Аксесоар: Преса Demeliss Titanium идва с елегантен топлоустойчив калъф за съхранение.

 

2.Серум за коса Demeliss Elixir de Brillance, 50мл

Мекота и блясък за косата Ви. Обогатен с копринени протеини и олио от Бабасу, придава на косата величествен блясък, копринена гладкост и фин аромат. Серум с ултра-лека текстура, подходящ за всеки тип коса.

Произведено във Франция

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения