Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Начало Марки

YON-KA

Филтри
YON-KA

YON-KA

YON-KA

Естетичният свят се е развил значително през последните години.

С пристигането на  инжекциите с хиалуронова киселина и техните незабавни драматични резултати, медицинските естетични процедури се увеличават. Много ефективни, но не без риск, те изискват голям опит от практикуващия.

Yon-Ka, като 100% френска марка за професионална грижа за кожата, предлага алтернативен отговор и допълнение към медицинските естетически техники и осигурява видими и дълготрайни резултати с неагресивни лечения.

Yon-Ka разчита на силата на етеричните масла и растителните екстракти, комбинирани с „златни стандартни“ активи като хиалуронова киселина, витамин С, полифеноли, пептиди и AHA, за да насочи стареенето на кожата и да се справи с всички потенциални проблеми на кожата.

По този начин Yon-Ka ви позволява да следвате основна рутина, за да поемете контрола върху качеството на кожата си и да й помогнете да се противопостави на изтичането на времето по най-подходящия начин.

Перфектно съчетание на козметичните изисквания, изкуството на допир и използването на технически инструменти, професионалните лечения Yon-Ka ни дават възможност да се погрижим за всяка жена, осигурявайки сияйна кожа на всяка възраст.

96

продукти

Продукти

Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»