BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

BB кремовете

Така наречените BB кремове (Blemish Balm Cream) са предназначени да прикриват недостатъците на кожата. Те са създадени в Германия, но са най-популярни из целия свят.

Прочети още →

Жасминът в парфюмите

Цветето на жасмин се използва от създаването на парфюми. И с основание, това емблематично бяло цвете винаги е символизирало сладострастие и чувственост. Още през 1 век пр. Н. Е. Клеопатра го използва като оръжие за съблазняване. „Когато пристигна по море, кралицата на Египет парфюмира платната на лодките си с жасмин, за да подлуди Марк Антоан, преди той дори да я види“, казва парфюмеристът Франсис Куркджиян.

Прочети още →

Серуми за растеж на миглите и веждите

Напоследък в света на красотата се появиха нов тип серуми - за удължаване на миглите и растеж на веждите. Повечето серуми за мигли или вежди са безопасни, но въпреки всичко трябва да внимавате с марката. Обикновено се нанасят на почистено от грим лице преди спиралите и моливите. Снабдени са с апликатор за прецизно нанасяне.

Прочети още →

Слънцезащитна козметика за тяло

Слънцезащитните продукти са важни, тъй като предпазват от вредното влияние на UVA/UVB лъчите. Без използване на слънцезащитни продукти, това може да доведе до изгаряне на кожата и най-вече до рак на кожата.

Прочети още →

Слънцезащитни кремове за лице

Носенето на SPF всеки ден е ключът към младата и здрава кожа; най-добрата ви защита срещу всички стареещи агресори, от UV до синя светлина и свободни радикали.

Прочети още →

Дезинфектанти, които не вредят

Разхлабването на мерките срещу коронавируса и отварянето на търговските обекти доведе до появата на дезинфектанти на входовете на магазини и заведения. От клиниката по алергология към Александровска болница наскоро съобщиха, че именно прекомерното използване на всякакви видове дезинфектанти е причина за увеличените напоследък случаи на контактен дерматит. Защо това е така?

Прочети още →

Модни аксесоари за мъжете

Модните аксесоари при мъжете са израз на себеуважение. Те са символ на мъжката индивидуалност, на самооценка.

Прочети още →

Маска за лице с краставица

Предимствата на краставицата са много големи. Тя е богата на витамини и минерали и помага на кожата за разрешаването на няколко проблема.

Прочети още →

Орхидеята в парфюмите

Орхидеите са много популярни в цветния свят - очароват с красивите си цветя, благодатния си вид и божествената си миризма. Те са символ на красотата и съвършенството. Малко хора знаят, че орхидеите всъщност са били известни още от ерата на динозаврите (има доказателства за прашец на орхидеи, открит на фосили на пчели в кехлибар). Има много видове орхидеи и въпреки че всички те изглеждат толкова крехки, всъщност са много жилави растения.
 

Прочети още →

Стягащи продукти за тяло

Стареенето променя външния вид и структура на кожата, което води до по-тънка кожа, по-суха кожа, по-малка еластичност, увеличаване на бръчките или провисване и намаляване на производството на колаген и еластин. Освен това след диети кожата може да провисне, поради загубата на плътност. Това може да се коригира с продукти, специално предназначени за стягане на тялото.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти

Най-продавани