Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Козметика за уморени крака

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Най-честата причина за болки в краката са умората, дългото стоене прав или ходенето с часове. Освен тях има и редица медицински проблеми, които резонират, като неприятни усещания в краката. Как да ги различим и какви мерки да вземем?

 Болката в краката се усеща по различен начин. За някои, тя е пронизваща и се проявява в средата на нощта, за други, симптомите могат да са хронични бодежи, изтръпване или парене, а продължителността им да е по цял ден.

Подуването на краката, глезените и стъпалата – състояние известно още като периферен оток, се получава в резултат на необичайно натрупване на вода в тъканите и мускулите на долните крайници, особено след дълго време в изправено или седнало положение. То засяга мъжете и жените еднакво и се проявява особено в горещо време, когато се проявяват и други проблеми в кръвообращението. Усещането е за умора, неприятна тежест и дори разширени вени.

Козметични продукти, които да облекчат състоянието

Ежедневната употреба на Млякото за тяло с охлаждащ ефект за уморени крака и стъпала Diet Esthetic води до незабавно облекчение и комфорт на краката и стъпалата. Препоръчително е след нанасяне продукта да повдигнете краката си за облекчаване на симптомите. Нанася се с лек масаж, докато напълно се абсорбира, по всяко време на деня, особено след къпане. Ефект се забелязва още с първото нанасяне. След използване измийте ръцете.

P.W.M. Gama ВИРУМИН охлаждащ гел за уморени крака, крампи, разширени вени
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е иновативната козметична формула, която интегрира съвместими билкови екстракти, проявяващи ефективна двупосочна дейност:от една страна - защита на кожата и от друга страна - възстановяване и грижа за кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ се прилага при тежки (уморени) крака, нощни крампи на краката, подуване на краката и ръцете, разширени кръвоносни съдове, разширени вени; за лица, които прекарват много време в изправено или седнало положение.

 

Някои трайни здравословни проблеми, водещи до болка в краката
Дископатия. При нея много често се усеща остра болка в краката, най-вече по външната им повърхност и се засилва при резки движения. При подобни случаи трябва да се потърси помощ от специалист, който се занимава със заболявания на гръбначния стълб. Никакви мехлеми и масажи няма да помогнат. Състоянието може да се облекчи от ортопедичен колан.

Дюстабан или иначе казано плоското стъпало е друга причина за болки в краката. Ако деформацията на стъпалото е голяма, болките са в предната група мускули. Болка е тъпа и се засилва с настъпването на вечерта. Профилактиката на дюстабан е с носене на удобни обувки с нисък ток и ортопедични стелки. Те предпазват и от появата на това заболяване.

Варикоза. Тя представлява разширяване на вените от което тъканите не получават достатъчно кислород, в тях се натрупват токсични вещества от обмяната на веществата, а всичко това раздразва нервните окончания и способства за възникването на болка.

Козметични продукти, които да облекчат състоянието
 

Крем за красиви крака - BEAUTIFUL LEGS от PHYTOMER
Този крем ще помогне да се справите с недостатъците по кожата на краката-видими спукани капиляри, разширени вени в областта на бедрата и глезените. Има и овлажняващ ефект. Масажирайте нежно в посока от ходилата до върха на бедрата.

ВЕНОГЕЛ - гел за крака срещу разширени вени
При умора, тежест, разширени капиляри и вени, оток , болка в краката вие имате нужда от ВЕНОГЕЛ за истинско облекчение на проблемите. Гелът прониква в дълбочина и поддържа структурата на кожата на краката. Омекотява, заздравява, регенерира увредена кожа. Укрепва капилярите и тонизира венозните стени. Охлажда и успокоява "уморени крака". Продуктът съдържа натурални съставки с доказано противовъзпалително действие и изразена комплексна биологична активност срещу симптомите на хронична венозна недостатъчност.
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари