Skin Doctors SD White & Bright избелващ крем при пигментация против петна и лунички

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
SD15-67671
6400 лв
SD White™ избелващ крем при пигментация против петна и лунички

Проблем:
Излагането на...
+
Добави в количката

Описание

SD White™ избелващ крем при пигментация против петна и лунички

Проблем:
Излагането на слънце и стареенето на кожата могат да причинят неравномерно производството на меланин в кожата, в резултат на което да се появят лунички, слънчеви петна, възрастови петна, пигментация или цялостен по-тъмен цвят на кожата.

SD White & Bright™ е революционен крем, съдържащ оптимална доза от ß-White™ водеща съставка в изсветляването на кожата и коригирането на пигментацията. ß-White™ доказано намалява синтеза на меланин с което значително намалява пигментацията на кожата.

Резултати:
Кожа с равен тен и сияен вид, видимо намалена пигментация, лунички, възрастови петна и повърхностни петна. SD White & Bright™помага чрез заздравяване и хидратиране на кожата, освен това съдържа и UVA филтри и действа като анти-оксидант, спомагайки за намаляване на видимите признаци на стареенето.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ

β-White™ - Активно намалява появата на пигментация по кожата, чрез намаляване синтеза на меланин с 79%. Клинично е установено, че β-White™ е 25% по-ефективен от Витамин C и 24% по-ефективен от Арбутин.

UVA & UVB филтри - намаляват пигментацията причинена от излагането на ултравиолетовите лъчи.

Витамин Е - Естествено получен супер антиоксидант. Възстановява увредената от UV лъчи кожа и й осигурява дълбока хидратация.

Начин на употреба
Нанесете крема върху добре почистена и подсушена кожа, като избягвате очите и устата. С нежни масажни движения нанесете малко количество от SD White&Bright на лицето и врата си докато напълно се абсорбира. След което нанесете дневен или нощен хидратиращ крем. За най-добри резултати използвайте два пъти дневно, сутрин и вечер в продължение на 6-8 седмици. За да предпазите кожата и да постигнете оптимален ефект ви препоръчваме използването на слънцезащитен крем с поне SPF 15.

Колко време е необходимо на SD White & Bright™ за да подейства?

Резултатите варират. При лека или новопоявила се пигментация е необходимо по-малко от 2 седмици за да има подобрение. Научните изследвания показват, че β-White™ постига 21% подобрение при хиперпигментация и цялостно изсветляване на кожата след 28 дни.

β-White™ толкова ефективен ли е колкото и другите активни изсветляващи кожата съставки?
ß-White™ е водеща съставка в изсветляването на кожата и коригирането на пигментацията. Клинично е установено, че β-White™ е 25% по-ефективен от Витамин C и 24% по-ефективен от Арбутин.

Характеристики

Brand:
Skin Doctors

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения