Skin Doctors Hair No More Spray™ Plus - спрей предотвратяващ растежа на космите

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
SD17-67678
3999 лв
Hair No More Inhibitor Spray™ спрей предотвратяващ растежа на космите

Hair No More...
+
Добави в количката

Описание

Hair No More Inhibitor Spray™ спрей предотвратяващ растежа на космите

Hair No More Inhibitor Spray™ e бърз и лесен начин за предотвратяване повторният растеж на космите.Hair No More Inhibitor Spray™ е матов разтвор, за локално третиране, подходящ за употреба след всички видове епилация. Съдържа екзотични растителни ензими, които помагат в забавянето на растежа на косъма във фоликулата, като в същото време има омекотяващ, обновяващ и успокояващ ефект върху кожата.Hair No More Inhibitor Spray™ забавя повторното израстване на космите със седмици и понякога дори месеци. Космите, които израстнат отново са по-тънки, по-редки и по-светли от преди.АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

- Силицилова киселина, при локално приложение силициловата киселина помага за разтварянето на кератина в косъма.

- Екстракта от върба/Witch Hazel/ има изключително стягащо действие, придава на кожата чувство на свежест и гладкост.

- Екстракт от Жълт кантарион /билка/, имащ облекчаващо действие върху кожата.

Масло от Арника – има изключителни почистващи кожата свойства.За какво се използва Hair No More Inhibitor Spray™

Този козметичен продукт се използва за:

• забавя растежа на косъма, чрез лишаването му от протеини

• новоизрастналите косми са по-тънки, по-светли и по-редки

• подходящ за използване върху всяка част от тялото

• действа ефективно върху плътни и бързо растящи космиНАЧИН НА УПОТРЕБА:

- Нанесете масажирайки мястото, на което желаете да забавите растежа на космите.

- Оптимални резултати се постигат при използване на Hair No More Inhibitor Spray™ 2-4 пъти седмично.Помагаме на жените от целия свят да изглеждат много по-млади...без лекари, без игли и болка.Skin Doctors Cosmeceuticals е основана в Австралия през 1998 и е върхът в развитието на водещата фирма за козметични продукти - Pharmacare Laboratories. Благодарение на постоянните иновационни технологии и лоялни клиенти, които ценят качеството и резултатите на нашите продукти ние се наложихме като една от най-успешните и динамични козметични марки.Защо Skin Doctors има такъв успех?

Отговорът е прост – защото Skin Doctors не предлага обикновена грижа за кожата. Повече ни харесва да определяме продуктите си като ”клинично изпитани продукти за кожата без нужда от рецепта”. Това не са само леки овлажнители – всички продукти дават реални, видими резултати – и то за кратко време. Максимални резултати за минимално кратко време – това е нашата философия. И за разлика от много други фирми за производство на продукти за кожата, които използват само минимални количества от съставките упоменати на етикета, ние в Skin Doctors използваме само най-силните и мощни съставки, в най-големи количества, за постигането на невероятни резултати.Изглеждайте страхотно на всяка възраст – Гарантирано!

Всъщност нашите формули са изключително мощни, често те се оприличават на козметични процедури – така че често ще чувате да се говори за нашите мощно действащи продукти като за алтернатива на хирургическата намеса! Ние наистина сме сериозни, когато става въпрос за постигане на резултати. Ето защо имаме специален отдел за тестване в лабораторни условия, екип от специалисти и изследователи, които са в крак с най-модерните тенденции в разработването на продукти и по този начин държим челно място в тази индустрия.

Но нашите продукти се различават не само поради качеството на формулите, които съдържат, а също и по всеобхватността на действието си. Може да сте сигурни, че ако има някакъв козметичен проблем със сигурност има продукт на Skin Doctors, който може да се справи с него. От третиране на бръчки и старееща кожа, с продукти доказана алтернатива на Ботокс, лазер и колагенови инжекции, през отстраняване на нежеланото окосмяване, до хирургични алтернативи за по-плътни устни или дори моментно повдигане на очната линия! Може да сте сигурен, че Skin Doctors има решението, което да направи живота за всички по-красив.

Всъщност ние го гарантираме!

Характеристики

Brand:
Skin Doctors

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения