AJONA Айона Медицинска паста - концентрат за венци и зъби

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
ajona-82267
899 лв


БЕЗ ФЛУОРИД!!!
Айона е медицинска паста срещу пародонтоза и кървене на венците.

Айона е...
+
Добави в количката

ОписаниеБЕЗ ФЛУОРИД!!!
Айона е медицинска паста срещу пародонтоза и кървене на венците.


Айона е медицинска паста за зъби концентрат за ежедневна универсална профилактика на устната кухина. Тя има антибактериално действие благодарение на специалната си, високо ефективна формула.

Антибактериално действие:
Най-честите причинители на проблеми със зъбите и венците са бактериите, възникващи в процеса на разграждане на различни вещества в устната кухина. Те атакуват зъбната субстанция, дразнят венците и причиняват лош дъх.

Благодарение на своите естествени съставки, Айона има силно антибактериално доействие. Проведените опити показват, че само 10 сек. след началото на миенето, Айона елиминира 99% от вредните бактерии. Естественото Ph на устната кухина се стабилизира и се повишават естествените защитни механизми и нормалната микрофлора.

Противовъзпалително действие:
Натуралните съставки на Айона като Бизаболол (противовъзпалителна съставка на Лайката), лекуват вече възникналото възпалени и кървене на венците, спомагат за тяхното регенериране и предотвратяват повторната поява на тези проблеми.

Реминерализиращо действие:
Благодарение на високото съдържание на Калций и Фосфор - естествени градивни елементи на зъбите, Айона има силно заздравяващо и реминерализиращо действие.

Резултатът: Здрави и чисти зъби, стегнати венци, приятен дъх и дълготрайно усещане за свежест.

Начин на употреба
Използвайте Айона поне два пъти дневно в продължение на 3 минути минимум, за да позволите на активните съставки да разгърнат потенциала си. След употребата на кисели храни (плодове, салати, портокалов сок и др.) изчакайте поне 30 минути преди да миете зъбите. В противен случай рискувате нарушаване цялостта на зъбният емайл.

Айона се препоръчва за:
- За комплексна грижа за зъбите,венците и езика
- Бременни и къмачки поради липсата на Флуор
- За предпазване от кариес, проблеми с венците и лош дъх
- За хора с чуватвителни, оголени зъбни шийки
- За тези, които често пътуват, заради практичната големина на тубата

Дозировка
АЙОНА СТОМАТИКУМ Е КОНЦЕНТРАТ! Моля използвайте икономично. Количество с големината приблизително на лещено зърно е напълно достатъчно за едно миене. Така Вие получавате всичките преимущества на тази медицинска паста за зъби на изключително достъпна цена. Една туба Айона е около 5 пъти по-икономична от 100ml. пасти за зъби.

Подробно
В проведен тест 152 доброволци оценяват навиците си за поддържане на устната хигиена и начина си за миене на зъбите. Според резултата от теста пастата за зъби трябва да допринася за доброто почистване на зъбите, да заздравява венците и да действа антибактериално.

Лайнфелден-Ехтердинген, 8 февруари 2013 г.
В актуален тест на фирма Dr. Liebe, производител на специални медицински пасти за зъби, в сътрудничество със списание Vital*, 152 доброволци оценяват състоянието на своите зъби и венци. В продължение на 4 седмици те си мият зъбите с медицинската паста за зъби концентрат Ajona и след това описват резултатите в подробна анкета.

Два от резултатите гласят: Наред с подразбиращото се почистващо действие на пастата за зъби, доброволците отдават голямо значение и на това, че пастата за зъби трябва да поддържа венците и да ги заздравява (83,6 %), освен това да има способността да потиска възпалителни процеси и да съдържа антибактериално активно вещество (76,3%). Ajona изпълнява и двете изисквания и това се потвърждава от различни изследвания за нейната почистваща ефективност, за изтриването на зъбната субстанция и за антимикробното ѝ действие. Симптоми като възпалени венци или лош дъх от устата се подобряват само след 4-седмично тестово ползване на Ajona – това потвърждават трима от всеки четирима доброволци.

Наред с това Ajona допринася за неутрализация на киселините в устната кухина, тъй като тя е слабо алкална.

- 89,4% от доброволците потвърждават, че езикът им се допира до идеално гладки зъби, по които трудно могат да се задържат нови налепи и че получават усещането за чистота в устата.

- 95,4% от доброволците са така впечатлени от почистващата ефективност на Ajona, че биха препоръчали и на своите приятели този медицински концентрат на паста за зъби.

Едно изследване на университета в Йена от 2011 година обръща внимание на силното антибактериално действие на медицинската паста за зъби концентрат Ajona. Употребата и интензивно и трайно унищожава бактериите по зъбите, венците и езика, преди още те да могат да нанесат поражения. С Ajona е много по-постижима целта да не се допусне поява на кариес, възпаление на венците, лош дъх в устата и др. или техните прояви да се държат под контрол. При това медицинската паста за зъби концентрат Ajona почиства зъбите много основно, но нежно (RDA 30).

Това потвърждават изследванията на университета в Улм за изтриване на зъбната субстанция (2006 г.) и за почистващата ефективност на различните пасти за зъби (2009 г.). Ajona съдържа особено много калций и фосфат, които са основните съставни части на зъбната субстанция. Тези вещества стимулират реминерализацията, т.е. новото натрупване на минерали в зъбния емайл. При възпаление на венците едновременно противовъзпалително действа и бизаболол – активното лечебно вещество на лайката, което се съдържа се в медицинската паста за зъби концентрат Ajona. Благодарение на своите антибактериални активни вещества, както и на доброто, и въпреки това извънредно нежно почистващо действие, Ajona се препоръчва за универсална всекидневна грижа за устната кухина. Резултатът от всекидневна ѝ употреба са здрави и чисти зъби, по които трудно могат да се задържат нови налепи, както и силни венци, благодарение на високата концентрация на съдържащите се в нея етерични масла като евкалиптово, тимол и ментово масло – чист дъх и дълготрайна свежест в устата.
* 4-седмичен продуктов тест на Ajona, проведен със 152 читатели на сп. Vital, август/септември 2012 г.
 

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения