POLINAIL Polinail (Полинейл) Лечебен лак за нокти

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
polinail-88755
3390 лв


80mg/ml.; 3,3 ml

Първият лечебен лак с патентно защитена ONY-TEC технология, с помоща на която,...
+
Добави в количката

Описание80mg/ml.; 3,3 ml

Първият лечебен лак с патентно защитена ONY-TEC технология, с помоща на която, активното вещество прониква в нокътя.

Лесен за употреба! Без пилене!

Polinail е лечебен лак за нокти за локално приложение, съдържащ ciclopirox – хидрокси пиридонов дериват със силна фунгицидна и спорицидна активност и широк спектър на действие срещу дерматофити, плесени, дрожди, актиномицети и дори срещу някои Грам положителни и отрицателни бактерии.

Иновативна технология използва водно разтворим полимер като носител, който осигурява по-дълбока пенетрация на лекарството в нокътя в сравнение с локалните форми, известни досега. Polinail® съдържа патентована ONY-TEC® технология на базата на хидроскипропил-хитозан (НРСН): биополимер, който образува филм на базата на електростатични връзки и осъществява преминаването на лекарството в нокътя, засилва и подобрява пенетрацията на циклопирокс, като се достигат по-високи ефективни концентрации.

Той е:
1. По- лесен за използване в сравнение с традиционните лакове за нокти - удобен за пациентите.
2. ONY-TEC® технологията осигурява по-дълбока пенетрация на активната съставка и респективно по-висока клинична ефективност.
3. Polinail заздравява нокътната структура и подобрява растежа на ноктите.
4. Polinail се прилага веднъж дневно, вечер преди лягане в продължение на поне 6 месеца при онихомикоза на пръстите на ръцете и между 9 -12 месеца при онихомикоза на пръстите на краката.

Дозировка и начин на приложение

1. Polinail лечебен лак за нокти се прилага 1 път дневно в тънък слой върху цялата нокътна плочка, 5 мм от околната кожа и ако е възможно под свободния ръб на засегнатич нокът/нокти след предварително измиване и подсушаване.

2. Polinail лечебен лак за нокти се оставя да изсъхне за около 30 секунди. Третираният нокът/ нокти не трябва да се мие най-малко 6 часа, поради което се препоръчва прилагане вечер преди лягане. След това са позволени нормални хигиенни процедури.

3. Не е необходимо използването на какъвто и да е разтвор или абразив (напр. пила) за премахване на Polinail®. Достатъчно е измиване на ноктите с вода. В случай на неволно измиване, той може да се нанесе отново.

Характеристики

Brand:
POLINAIL

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения