PHYTOMER Концентрат за упорит целулит CELLULI ATTACK CONCENTRATE

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
phytomer006-94135
13599 лв


ДЕЙСТВИЕ

Използвайте верен същзник в борбата с упорития целулит. Локализирано третиране на...
+
Добави в количката

ОписаниеДЕЙСТВИЕ

Използвайте верен същзник в борбата с упорития целулит. Локализирано третиране на зоните с упорити мастни депа.

Видими резултати в най-проблемните и засегнати зони.

Попива веднага и не е необходим масаж, а мощните съставки действат на мига.


СЪСТАВ

Pepper Slimactiv (масло от розов пипер): действа целенасочено на адипоцитите. Подсилва липолитичното действие на организма. Упоритите мастни депа се разграждат, а образуването на нови мастни депа* е потиснато.

Морски пелин: съставка, която прихваща захарите , за да сложи на „гладна диета” адипоцитите: ограничава складирането на мазнини през нощта и ускорява изгарянето им на сутринта. *

Морско грозде: балансира функционирането на гените, участващи в създаването на целулита* като работи старателно върху наличния целулит.

Гликолова киселина: подсигурява ефективност на отслабващите съставки, изглажда повърхността на кожата.

И още:

LIPOLYTINE (патент от 1994), извлечен от водорасли Laminaria Digitata, подпомага разграждането на излишните липиди

HALOPTÉRIS SCOPARIA ( патент от 2002)–Намалява образуването на нови адипоцити.

MARINE INHIBITIME (2 патента от 2004), извлечен от водорасли Ondontella Aurita, подтиска липогенезата на мастни киселини.

ADINERGINE (запазен патент от 2004), извлечен от водорасли Laminaria Digitata. Стимулира производството на енергия в митохондриите.

Начин на употреба

Нанасяйте сутрин и вечер като напълните пипетката и капка по капка използвате върху всяка засегната зона (ханш, бедра, задни части, бричове, корем и др.) Да не се употребява от бременни и кърмещи жени и при чувствителност към йод.

* In vitro тест на съставката.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

ЕКСТРЕМЕН АНТИЦЕЛУЛИТЕН ЕФЕКТ- ВИДИМО ПОДОБРЕНИЕ В РАМКИТЕ НА 28 ДНИ.*

По-малко видим целулит: 120%
По-гладка кожа: 124%
Упоритите мазнини са намалени: 100%
Трапчинките са изченали: 110%

*Авто тест на 56 жени – средна стойност, измерване на аспекта върху кожата при два пъти употреба в пордължение на 28 дни.

PHYTOMER – ЕКСПЕРТ В МОРСКАТА КОЗМЕТИКА

PHYTOMER е първата козметична марка в света, която транспонира преимуществата на морския свят в модерната козметология и сътвори уникална философия за красота чрез създаване на морска козметика. Познавайки до съвършенство предимствата на морския свят – източник на живот, енергия, баланс и благоденствие, PHYTOMER предлага най-доброто за здравето и красотата на кожата.

От самото създаване на марката в Сен Мало, Франция, PHYTOMER (което означава „растения от морето”) поддържа своя футуристичен подход към красотата.

PHYTOMER НЕ ПРЕОТКРИВА ТОВА, КОЕТО ПРИРОДАТА ВЕЧЕ Е СЪЗДАЛА, А ГО АДАПТИРА КЪМ НУЖДИТЕ НА МОДЕРНАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ.

МОРЕТО И ВОДОРАСЛИТЕ: НАЙ-ОБШИРНАТА ОБЛАСТ ЗА НАУЧНO – ИЗСЛЕДOВАТЕЛСКИ ПРОУЧВАНИЯ В СВЕТА

Морето, източникът на живота, покрива 80% от земната повърхност и съдържа всички елементи /олигоелементи, минерали, витамини и др./, които са незаменими за жизнеността на кожата и баланса на тялото. Съществуват 35,000 вида водорасли и всички те съдържат в себе си богатствата на морския свят в концентрация до 50,000 пъти. Научно–изследователските лаборатории на Phytomer продължават да изследват дълбочините на океана в търсене на все по-ефективни морски съставки и решения.

УНИКАЛЕН НАЧИН НА ДОБИВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВОДОРАСЛИ

PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която запазва всичките си активни съставки в цялостен вид и ги включва в продуктите си като използва изцяло естествени процеси на добиване и обработка. Процесът на лиофилизация запазва без промени структурата и строежа на водораслите и морската вода. PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която лиофилизира морска вода, извличйки уникалната активна съставка Oligomer. Този концентрат от морска вода, която е само частично обезсолена, съдържа всичките 104 олигоелемента, които са безценни за здравето на кожата. Включен в състава на повечето продукти на PHYTOMER, Oligomer подържа епидермиса здрав, минерализира и балансира кожата преди тя да бъде подложена на специфично третиране – хидратиране, анти-ейдж, лифтинг и др.

Характеристики

Brand:
PHYTOMER

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения