Skin Doctors pH Balancing Cleanser™ 

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
skin d001-102414
3390 лв


Познат още като Accelerating Cleanser™ - Същият продукт, Същата цена, Ново име!
Почиства и...
+
Добави в количката
+
Skin Doctors pH Balancing Cleanser™ 
да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

ОписаниеПознат още като Accelerating Cleanser™ - Същият продукт, Същата цена, Ново име!
Почиства и подхранва кожата, подготвя я за терапия.

е специално разработен, за да осигури две основни стъпки при грижата за кожата - да я почисти и нежно да я ексфолира, за да я подготви за максималното абсорбиране на основния козметичен продукт. 
съдържа Алфа хидрокси киселини, които подпомагат разграждането и премахването на мъртвите клетки, отстраняват замърсяванията и себума, отпушват порите и премахват грима, за да разкрие по-млада, свежо изглеждаща кожа. 

Активни съставки: 
Продуктът съдържа 5 активни съставки, които се комбинират, за постигане на пълно почистване. Те включват: 
Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine и Disodium Cocoamphodiacetate - Тези 3 съставки работят в унисон за дълбоко почистване на кожата, без да я лишават от нормалното й омазняване. Тези съставки не са вредни за очите и са биоразградими. 
Lactic Acid - класифицирана като тип Алфа хидрокси киселина (AHA), млечната киселина се получава от кисело мляко и зърно. Млечната киселина действа чрез разграждане и разрушаване на дебелия външен слой на кожата. Чрез ексфолирането кожата се омекотява и подпомага решаването на различни проблеми на кожата, включително акне, фини бръчки, пигментация на кожата и др. Млечната киселина подпомага стартирането на естествената регенерация на кожата, стимулирайки колагена и метаболизма на кожата. 
Плодов екстракт от Авокадо - Плодовия екстракт от Авокадо подхранва и овлажнява кожата, помага за създаване на бляскаво излъчване на кожата. 
За какво се използва 

Този козметичен продукт: 
• Почиства кожата в дълбочина, подпомага разграждането и премахването на мъртвите клетки, замърсяванията и себума, отпушва порите и премахва грима . 
• Подобрява еластичността и тонуса на кожата 
• Подобрява състоянието на белезите от акне 
• Предотвратява появата на петна по кожата 
• Отваря и почиства порите 
• Подхранва и омекотява кожата 
• Подготвя кожата за максимално абсорбиране на основния козметичен продукт 
• Подходящ за нормална към комбинирана кожа 

Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа Aлфа Хидрокси Киселини, които могат да повишат чувствителността на кожата към слънцето. Препоръчваме нанасяне на слънцезащитен крем след използване на продукта.
  
Начин на употреба: Използвайки върховете на пръстите, нанесете почистващия продукт с кръгообразни движение върху лицето и врата, избягвайки очите и устата. Изплакнете с хладка вода и подсушете. Веднага нанесете основния козметичен продукт на Skin Doctors. За най-добри резултати използвайте два пъти дневно, сутрин и вечер.
 
Често задавани въпроси:
 
Кога трябва да се използва Skin Doctors pH Balancing Cleanser™? 
Продуктът е достатъчно нежен, за да се използва ежедневно и е създаден специално за да подготви кожата за нанасяне на козметичните продукти с марка Skin Doctors. премахва мъртвите клетки на кожата и отпушва порите, така че козметичните продукти могат да проникнат по-лесно за още по-видими резултати!
 
Какво е действието на Skin Doctors pH Balancing Cleanser™? 
Този лек, нежен продукт за почистване съдържа Алфа-хидрокси киселини, които помагат за разграждане на мъртвите клетки от външния слой на кожата. Заедно с омекотяващите и хидратиращи свойства на маслото от авокадо, се омекотява и текстурата на кожата, като се намалява появата на пъпки, фини бръчки и пигментация. подпомага процеса на естествена регенерация на кожата, като разкрива бляскава, мека, гладка кожа.

Характеристики

Brand:
Skin Doctors

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения

Може би ще харесате