PHYTOMER Хидратиращ серум за коригиране на бръчки и тъмни петна Oligoforce

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
PFOVV330L-107102
14199 лв


Представяме ви новия продукт на марката Phytomer - Olygoforce, който се справя активно с...
+
Добави в количката

ОписаниеПредставяме ви новия продукт на марката Phytomer - Olygoforce, който се справя активно с дехидратацията, тъмните петна и бръчките.
Реактивира и защитава жизненоважни функции на кожата.

Най-големите фактори, които водят до състаряване на кожата са забързания и напрегнат градски живот и замърсения въздух в големите градове. Серумът Olygoforce се явява като активен щит на хидролипидния филм, а в дълбочина енергизира клетките и неутрализира агресорите.

Серумът представлява двуфазна микро емулсия съчетана от водна фаза (висока концентрация на активни морски съставки) и маслена фаза. Резултатът е защитните функции са реактивирани, кожата е плътна и подхранена.

Начин на употреба:
Нанесете няколко капки от серума върху лицето и шията, като избягвате очния контур. След това може да нанесете любимия си крем за лице.
Може да се прилага сутрин и/или вечер.

Активни съставки:
Висока концентрация на активни морски съставки.
- OLIGOMER® - стимулира клетъчната жизненост, кожата възвръща жизнеността и хидратацията;
- MARINE ETERNAL – корекция на бръчки и тъмни петна със силно противовъзпалително действие
- ADÉNOSINE- Рециклира витамин С, основен фактор в синтеза на колаген и силно противовъзпалително действие;
- NIACINAMIDE - най-мощната съставка против тъмни петна.

Резултати:
След проучване, за 1 час кожата е хидратирана с 72%, за 1 месец бръчките са намалели с 37%, а за 2 месеца тъмните петна са с 15% по-малко.

PHYTOMER – ЕКСПЕРТ В МОРСКАТА КОЗМЕТИКА

PHYTOMER е първата козметична марка в света, която транспонира преимуществата на морския свят в модерната козметология и сътвори уникална философия за красота чрез създаване на морска козметика. Познавайки до съвършенство предимствата на морския свят – източник на живот, енергия, баланс и благоденствие, PHYTOMER предлага най-доброто за здравето и красотата на кожата.

МОРЕТО И ВОДОРАСЛИТЕ: НАЙ-ОБШИРНАТА ОБЛАСТ ЗА НАУЧНO – ИЗСЛЕДOВАТЕЛСКИ ПРОУЧВАНИЯ В СВЕТА

Морето, източникът на живота, покрива 80% от земната повърхност и съдържа всички елементи /олигоелементи, минерали, витамини и др./, които са незаменими за жизнеността на кожата и баланса на тялото. Съществуват 35,000 вида водорасли и всички те съдържат в себе си богатствата на морския свят в концентрация до 50,000 пъти. Научно–изследователските лаборатории на Phytomer продължават да изследват дълбочините на океана в търсене на все по-ефективни морски съставки и решения.

УНИКАЛЕН НАЧИН НА ДОБИВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВОДОРАСЛИ

PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която запазва всичките си активни съставки в цялостен вид и ги включва в продуктите си като използва изцяло естествени процеси на добиване и обработка. Процесът на лиофилизация запазва без промени структурата и строежа на водораслите и морската вода. PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която лиофилизира морска вода, извличйки уникалната активна съставка Oligomer. Този концентрат от морска вода, която е само частично обезсолена, съдържа всичките 104 олигоелемента, които са безценни за здравето на кожата. Включен в състава на повечето продукти на PHYTOMER, Oligomer подържа епидермиса здрав, минерализира и балансира кожата преди тя да бъде подложена на специфично третиране – хидратиране, анти-ейдж, лифтинг и др.

Характеристики

Brand:
PHYTOMER

Мнения

Среден рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете ни нещо за продукта и помогнете на другите да направят правилмия избор
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма добавени мнения